محل تبلیغات شما

دولت استرالیا به دلیل مسائل مرتبط با گرمایش زمین که منجر به آتش سوزی‌های گسترده در روز‌های اخیر شده است، مقرر کرد 10 هزار شتر را از طریق شلیک مستقیم به آنها از پای درآورد تا ساکنان اصلی این سرزمین بتوانند از مشکل بزرگ خشکسالی عبور کنند. رومه دیلی‌میل» به نقل از وب سایت‌های استرالیایی اظهار داشت این کشتار جمعی توسط بالگرد‌های حامل تک‌تیرانداز‌ها انجام می‌شود.


به گفته مقامات استرالیایی، شتر‌ها که برآورد می‌شود ده‌ها هزار نفر باشند، وحشی هستند و مقادیر زیادی آب مصرف می‌کنند و برگ درختان را در حجم زیاد می‌خورند که این امر به گرم شدن کره زمین و در نهایت آتش سوزی منجر می‌شود. به گفته آنها شتر‌ها متان مضر منتشر می‌کنند که به گرم شدن کره زمین می‌انجامد.

نکته قابل توجه این است که نخستین بار نیست استرالیا هزاران گله شتر را نسل کشی می‌کند و همین امر باعث شده است که پرورش دهندگان شتر در کشور‌های عربی هزاران شتر استرالیایی را به کشورهایشان وارد کنند.

موافقان قتل شترها، چه می‌گویند؟

ماجرای ورود این شترها به استرالیا به خیلی سال قبل و پیش از ایجاد خط آهن استرالیا برمی‌گردد، زمانی که برای حمل بار این حیوانات را به استرالیا وارد کردند اما بعد از ایجاد خط آهن دیگر نیازی به آن‌ها نبود و جمعیت زیادی از آن‌ها به طبیعت بازگشتند و به نوعی در رده شترهای رمیده» قرار گرفتند و بعد آرام آرام جمعیت آن‌ها به ۱میلیون نفر رسید.

حالا در چند سال اخیر با گرمایش زمان و خشکسالی‌ها این حیوانات مشکلات مختلفی برای شهروندان بومی جنوب استرالیا به وجود آورده‌اند. همین موضوع باعث شد تا گروهی از جمله مسئولان استرالیا تصمیم به قتل جمعیتی از این حیوانات بگیرند، اتفاقی که در سال ۲۰۰۹ هم رخ داده بود. یکی از مدیران پروژه‌ای که از سال ۲۰۰۴ برای کنترل این حیوانات ایجاد است در این رابطه می‌گوید: هدف ما این است که جمعیت این حیوانات را به حد قابل قبولی برسانیم و در حال رسیدن به این هدف هستیم.»

مخالفان قتل شترها چه می‌گویند؟

اما از ابتدایی اجرایی شدن این پروژه کنترل شترهای رمیده در استرالیا برخی از فعالین محیط‌زیست به شدت با آن مخالفت کردند و آن را عملی غیراخلاقی دانستند.

در سال ۲۰۰۹ پیش از قتل هزاران شتر توسط دولت استرالیا، چند سازمان مربوط به حفاظت از حقوق حیوانات به شکل تندی از دولت این کشور انتقاد کردند. برای مثال سخنگوی سازمان محیط‌زیستی پتا در آن زمان به گاردین گفته بود: واکنش سریع و خشونت‌آمیز دولت نابخشوندی است، راه حل انسانی برای هر مسئله‌ای وجود دارد و مسئولان باید صبر کنند و یکی از این راه‌حل‌ها را اجرایی کنند.»

گلنیس اوگجس، یکی دیگر از فعالین محیط‌زیست در استرالیا در این باره می‌گوید: این که انسان‌ها با تیراندازی به این اتفاق واکنش نشان می‌دهند وحشتناک است، نگرانی واقعی دردی است که این حیوانات هنگام تیراندازی می‌کشند، آن‌ها به شکل وحشتاکی زجر می‌برند.»

امسال هم این اتفاق با واکنش‌هایی از گروهی از دوست‌داران محیط‌زیست همراه شده است تا جایی که یک کمپینی در فضای مجازی ایجاد شده است تا جلوی قتل شترها در استرالیا گرفته شود، این کمپین را تاکنون نزدیک به ۹هزار نفر امضا کرده‌اند.

تریسی کیلینگ، خبرنگار انگلیسی مخالف قتل شترها برای مخالفت خود چنین استدلالی آورده است: موافقان می‌گویند این حیوانات غیربومی هستند و باید آن‌ها را بکشیم، در حالی که انسان‌ها در بخشی از تاریخ شترها را به استرالیا آوردند و حالا که دیگر برایشان سود ندارند جان آن‌ها را کم‌ارزش‌تر از حیات‌وحش بومی می‌بینند، براساس این استدلال زندگی همه ما انسان‌ها بی‌ارزش است مگر اینکه در آفریقا زندگی کنیم.»

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات استرالیا اعلام کرده‌اند لاشه‌های ده هزار شتری که کشته می‌شوند به دور از مناطق مسی سوزانده می شوند.

گزارش صندوق جهانی طبیعت WWF از وضعیت محیط زیست جهان در پایان ۲۰۱۸

تحولات اقلیمی در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۹

تکنولوژی در برابر بحران محیط زیست

استرالیا ,حیوانات ,قتل ,آن‌ها ,شتر ,شترها ,این حیوانات ,را به ,است که ,آن‌ها به ,در استرالیا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

♪♫ پریسکا ♫♪